ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

διακόσμηση θέμα εβδομάδας - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

BEAUTY EVENT

Το Gmag  διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο σεμιναριο ομορφιάς! Σε έναν χώρο αφιερωμένο στη γυναικεία ομορφιά, στο Whispers of Beauty,έμπειρες make-up artists θα σας μιλήσουν για τα μυστικά του μακιγιάζ, θα σας ενημερώσουν για τις νέες τάσεις και θα σας δώσουν συμβουλές ομορφιάς. Τα καλλυντικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι της εταιρείας Kabuki.

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, κάντε LIKE και απαντήστε στην ερώτηση: Σε ποια περιοχή βρίσκεται το Whispers of Beauty; ΕΔΩ

Πέντε τυχερές θα κερδίσουν δωρεάν σεμινάριο μακιγιάζ το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 12-14h στο Whispers of Beauty.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Gmag, καθώς και οι συγγενείς πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισμός ισχύει από 10/2/12 έως 16/2/12 στις 20h. Η ανάδειξη των τυχερών θα πραγματοποιηθεί 17/2/12 στα γραφεία της Gmag , η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης, επί της Καλλιδρομίου 44, Εξάρχεια, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Oι νικητές του διαγωνισμού, θα αναρτηθούν στο  site άμεσα και θα ενημερωθουν με mail.Το ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 12-14h ΣΤΟ WHISPERS OF BEAUTY.

Η Gmag δεν φέρει καμμία επιπλέον ευθύνη πλήν της σωστής διεξαγωγής του διαγωνισμού. Η Gmag δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισμούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισµό, προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συμμετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CLASSIC STYLE

Φωτ.Shutterstock Images

Η γρήγορη εποχή που ζούμε, η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η έλλειψη χρόνου  μας οδηγούν σε μια...

ΑΜΒΙΕΝΤΕ

Έκθεση Ambiente

Από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση καταναλωτικών αγαθών...

MY SIXTIES

Φωτ.Shutterstock Images

Σπίτια που ισορροπούν ανάμεσα στα στιλ 50ς και 60ς  μας δίνουν μια λουσάτη εκδοχή αυτών των δύο...

SIMPLE STYLE

Φωτ. Shutterstock images.

Η απλότητα σε μια εποχή υπερκορεσμού είναι προυπόθεση του ευ ζην. Ένα ήρεμο περιβάλλον με minimal άποψη...

MAISON FLOTTANTE

Φωτ. Paul Tahon/ Bouroullec

Οι αρτίστες είναι «φευγάτες» προσωπικότητες και η σταθερότητα λογίζεται σαν μια συμβιβαστική λύση. Η αέναη...

SO SIMPLE

Φωτ.: Studio Phobia

H αρχιτεκτονική και η σωστή εφαρμογή της είναι αυτή που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και αναβάθμιση της...

Gmag ΘΕΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

+ ideas

Το Gmag προσφέρει σε πέντε τυχερές ένα δωρεάν σεμινάριο ομορφιάς το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 12-14h στο Whispers of Beauty!

whispers of beauty

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ...