ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

διακόσμηση θέμα εβδομάδας - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Tο Gmag σας εύχεται καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και προσφέρει σε έναν τυχερό μια παραμονή Spa sampler για δύο άτομα στο LE CONVIVIAL  Luxury Suites & Spa . Το Le CONVIVIAL είναι ο ιδανικός χώρος για να τελειώσετε και να αρχίσετε την φετινή χρονιά! Μυρίζει κανέλλα, ζεστή σοκολάτα και λεβάντα με αρωματικά λάδια από την Ανατολή. Και μετά σαμπάνια, κεριά και η μουσική, που μας τρελαίνει στο πιάνο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από αυτή τη γνωστή αγαπημένη πολυτέλεια του Le CONVIVIAL, που γίνεται εμμονή σε όσους την έζησαν. Μόνο που τώρα έχει χρώματα και γεύσεις γιορτινές! Η ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΤΤΑΚΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!

 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Gmag, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 15/12 έως τις 22/12. Η ανάδειξη ΤΟΥ  ΤΥΧΕΡΟΥ θα πραγματοποιηθεί την 23/12 στα γραφεία της Gmag , η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης, επί της Καλλιδρομίου 44, Εξάρχεια, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). O νικητής του διαγωνισμού, θα αναρτηθεί στο site άμεσα και μέχρι τις 28/12. Η παραμονή  των δύο ατόμων, spa sampler στο Le Convivial  θα γίνει σε συνενόηση με το ξενοδοχείο 5 μέρες πριν της ημερομηνίας που επιθυμει, κατόπιν διαθεσημότητας του ξενοδοχείου.Συνεννοήσεις  στο τηλ.:27430-29103 ή με email  στο welcome@leconvivial.com 

Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί επιπλέον παροχές ή χρόνο διαμονής, η συνενόηση και επιπλέον χρέωση θα γίνει απευθείας με το le Convivial. Το Gmag δεν φέρει καμμία ευθύνη πλήν της σωστής διεξαγωγής του διαγωνισμού. Πέραν του Ιανουαρίου ο νικητής χάνει το δώρο του.

Η Gmag δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισμούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συμμετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Διαβάστε περισσότερα για το Le CONVIVIAL Luxury Suites & Spa

 

 

LE CONVIVIAL
LE CONVIVIAL
LE CONVIVIAL

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CLASSIC STYLE

Φωτ.Shutterstock Images

Η γρήγορη εποχή που ζούμε, η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η έλλειψη χρόνου  μας οδηγούν σε μια...

ΑΜΒΙΕΝΤΕ

Έκθεση Ambiente

Από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση καταναλωτικών αγαθών...

MY SIXTIES

Φωτ.Shutterstock Images

Σπίτια που ισορροπούν ανάμεσα στα στιλ 50ς και 60ς  μας δίνουν μια λουσάτη εκδοχή αυτών των δύο...

SIMPLE STYLE

Φωτ. Shutterstock images.

Η απλότητα σε μια εποχή υπερκορεσμού είναι προυπόθεση του ευ ζην. Ένα ήρεμο περιβάλλον με minimal άποψη...

MAISON FLOTTANTE

Φωτ. Paul Tahon/ Bouroullec

Οι αρτίστες είναι «φευγάτες» προσωπικότητες και η σταθερότητα λογίζεται σαν μια συμβιβαστική λύση. Η αέναη...

SO SIMPLE

Φωτ.: Studio Phobia

H αρχιτεκτονική και η σωστή εφαρμογή της είναι αυτή που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και αναβάθμιση της...

Gmag ΘΕΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

+ ideas

ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! Καλά Χριστούγεννα με ένα υπέροχο προορισμό! Το δώρο μας σε έναν τυχερό είναι μια παραμονήSpa sampler για δύο άτομα στο LE CONVIVIAL Luxury Suites & Spa. Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ...

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ...