AMBIENTE 2014

event

Από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση καταναλωτικών αγαθών Αmbiente της Φρανκφούρτηςεπιβεβαίωσε την ηγετική της θέση σε παγκόσμιο επίπεδο,  με αύξηση στον αριθμό των εκθετών αλλά και των επισκεπτών.

 Η πιο επιτυχημένη Ambiente την τελευταία δεκαετία έκλεισε τις πόρτες της στο Μάιν της Φρανκφούρτης με 3,5% αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών. Συνολικά, 144.000 αγοραστές από 161 χώρες παρακολούθησαν την κορυφαία στον κόσμο εμπορική έκθεση για τον τομέα των καταναλωτικών αγαθών (2013: 139.367 από 143 χώρες). Αξιοσημείωτη και η αύξηση στον αριθμό των εκθετών: για 5 μέρες, 4.724 εκθέτες από 89 χώρες (2013: 4.714 από 81 χώρες) παρουσίασαν τάσεις και καινοτομίες για την επερχόμενη επιχειρηματική σεζόν, σε 329.000 τμ εκθεσιακής επιφάνειας. Τα ποσοστά διεθνικότητας ήταν μεγαλύτερα  από ποτέ στην έκθεση: περισσότεροι από τους μισούς αγοραστές ήταν από χώρες εκτός Γερμανίας

 «Η Ambiente ποτέ δεν υπήρξε τόσο διεθνής και κομβικής σημασίας για τον κλάδο όσο σήμερα. Αυτό επιβεβαιώνει την αξιολόγησή μας για την διοργάνωση της Ambiente ως παγκοσμίως κορυφαία εμπορική έκθεση για την αγορά καταναλωτικών αγαθών. Το θετικό οικονομικό κλίμα στην Γερμανία και η ανοδική πορεία της παγκόσμιας οικονομίας έχουν δώσει στην έκθεση μία ουσιαστική ώθηση», δήλωσε ο Κος. Detlef Braun, Μέλος του Δ.Σ. της Messe Frankfurt GmbH.

 Περισσότεροι από τους μισούς εμπορικούς επισκέπτες της Ambiente 2014 ήρθαν στην έκθεση από χώρες εκτός Γερμανίας. Οι 10 χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά επισκεψημότητας μετά τη Γερμανία είναι η Ιταλία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία, η Ελβετία, η Ισπανία, η Κίνα, η Τουρκία και η Ρωσία. Ενώ ο αριθμός των Γερμανών επισκεπτών παρέμεινε σταθερός, σημαντική αύξηση σημειώθηκε στον αριθμό των επισκεπτών από τις ανακάμπτουσες οικονομίες της Δυτικής και Νότιας Ευρώπης, π.χ. την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Ισπανία. Περισσότεροι επισκέπτες από την Ανατολική Ευρώπη και της Χώρες του Κόλπου ήρθαν στην έκθεση. Επιπρόσθετα, η φιλοξενούσα το Παγκόσμιο Κύπελλο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Βραζιλία, εκπροσωπήθηκε στην φετινή Ambiente με 23% περισσότερους επισκέπτες σε σχέση με πέρυσι, ενώ 20% περισσότεροι επισκέπτες ταξίδεψαν στην Φρανκφούρτη από τη φετινή τιμώμενη χώρα της Ambiente, την Ιαπωνία. 

 Οι ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν φέτος ως εκθέτες ήταν οι εξής: ACHILLEAS ACCESSORIES - ANEMI SA - AXEL ACCESSORIES - ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ ΑΕ - CHROMA POTTERY- CUORE LAND CO LTD - CYCLOPS SA - COOL SOAP - SANDRINE & JO - EVELEIGH INVESTMENTS – GALLERISTA, ΡΕΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - HELLENIC CANDLE COMPANY – INTERSILVER – KARAKATSANIS - KAVITA LTD – MANOPOULOS - MODA MOSTRA - MAC5 LTD - MSA ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ - NEKTAR PLAST - NIKOTEX CARPETS – NOVATEX – ΠΑΝΤΑΖΕLOS - PAVLIDIS CERAMICS "A MANO" CREATIONS - PERDITAS GLASS ART - PRINCE SILVERO -  PROCOS -RIZOPOULOU STYLIANI - ROLLER KAPPATOS – SKITSO – STAVROPOULOS – TEST, SFIKAS - SONATA GALLERY - YALCO , FEST – YALCO,  IONIA – YIOULA – VERDE. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Η τιμώμενη χώρα της Ambiente 2015 που θα λάβει χώρα από τις 13 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2015 θα είναι η ΗΠΑ, η οποία θα παρουσιάσει ένα εκτενές πρόγραμμα με events.

Τη σκυτάλη στον τομέα των καταναλωτικών αγαθών για το υπόλοιπο της χρονιάς παίρνει η Tendence 2014 που θα πραγματοποιηθεί 30/08 με 02/09/2014 αφού το 80% το επισκεπτών της Ambiente θα μεταβεί και πάλι στην Φρανκφούρτη για το γεγονός αυτό. Οι ελληνικές εταιρίες που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι οι: ACHILLEAS ACCESSORIES - AXEL ACCESSORIES - CHROMA POTTERY – SKITSO –VERDE

Φροντίστε λοιπόν να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο μεγάλο αυτό γεγονός και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια εισόδου με έκπτωση μέσω του γραφείου της Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα και  την Κύπρο. Παράλληλα ενημερωθείτε και κάνετε κρατήσεις για μετάβαση και διαμονή μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου του ομίλου μας Travel4Fairs, με εξαιρετικές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με εύκολη πρόσβαση στο εκθεσιακό της Φρανκφούρτης. Πληροφορίες για προηγούμενες εκθέσεις εδώ!

Messe Frankfurt Greece, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας/Π.Χαλανδρίου, Τηλ. 210 6410405, Φαξ 210 6410602, e-mail: info@messefrankfurt.gr, Travel4Fairs – Ταξιδιωτικό τμήμα, Τηλ.210 6090525, Φαξ. 210 6090527, info@t4f.gr, ώρες λειτουργίας 9.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

ΑΜΒΙΕΝΤΕ 2014
ΑΜΒΙΕΝΤΕ 2014
ΑΜΒΙΕΝΤΕ 2014
AMBIENTE 2014
AMBIENTE 2014
AMBIENTE 2014
ΑΜΒΙΕΝΤΕ 2014
AMBIENTE 2014
ΑΜΒΙΕΝΤΕ 2014

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CLASSIC STYLE

Φωτ.Shutterstock Images

Η γρήγορη εποχή που ζούμε, η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η έλλειψη χρόνου  μας οδηγούν σε μια...

ΑΜΒΙΕΝΤΕ

Έκθεση Ambiente

Από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση καταναλωτικών αγαθών...

MY SIXTIES

Φωτ.Shutterstock Images

Σπίτια που ισορροπούν ανάμεσα στα στιλ 50ς και 60ς  μας δίνουν μια λουσάτη εκδοχή αυτών των δύο...

SIMPLE STYLE

Φωτ. Shutterstock images.

Η απλότητα σε μια εποχή υπερκορεσμού είναι προυπόθεση του ευ ζην. Ένα ήρεμο περιβάλλον με minimal άποψη...

MAISON FLOTTANTE

Φωτ. Paul Tahon/ Bouroullec

Οι αρτίστες είναι «φευγάτες» προσωπικότητες και η σταθερότητα λογίζεται σαν μια συμβιβαστική λύση. Η αέναη...

SO SIMPLE

Φωτ.: Studio Phobia

H αρχιτεκτονική και η σωστή εφαρμογή της είναι αυτή που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και αναβάθμιση της...

Gmag Events

+ Μοντέρνο

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση διακόσμησης και ειδών δώρου έγινε στη Φρανκφούρτη 7-11/2/2014.

 

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ...