Κουζίνα
VENETI
προτάσεις αρχιτεκτονικής διακόσμησης  Κουζίνα VENETI

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

To 1975 η λειτουργία του πρώτου καταστήματος Veneti στον Πειραιά σηματοδοτεί την αφετηρία μιας συνεχούς και επιτυχημένης πορείας της Εταιρείας που συνεχίζει να αναπτύσσεται εδώ και 35 χρόνια στο χώρο των Ειδών Υγιεινής, Πλακιδίων και Επίπλων κουζίνας. Το όνομα Veneti αποτελεί συνώνυμο της απέριττης πολυτέλειας, της ποιότητας και της αισθητικής με επίκεντρο τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πιστών πελατών της, μια στρατηγική επιλογή που επενδύει συνεχώς σε νέες προτάσεις και ιδέες και ανανεώνεται με πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.
Το 2004 η επέκταση και ολοκλήρωση του πρωτοποριακού Veneti center που λειτουργεί στο κομβικότερο σημείο της Δυτ. Αττικής στις 3 Γέφυρες αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την δυναμική της Εταιρείας. Σε έναν άριστα διαμορφωμένο χώρο 7000 τ.μ. η εταιρεία δημιούργησε το πιο ολοκληρωμένο κέντρο μπάνιου-δαπέδου-κουζίνας στην Αττική, που είναι σε θέση να ανταποκριθεί και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις τόσο του ιδιώτη όσο και του επαγγελματία.
Σε συνεργασία με καταξιωμενους οίκους τόσο του εξωτερικού όσο και της εγχώρια αγοράς, όπως JACUZZI, IDEAL STANDARD, REX, CERAMICA D’IMOLA, CATALANO FLOOR GRES, HANSA,INDA, HATRIA, POGGENPOHL, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μια εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων, η οποία προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις.

Σήμερα, το δίκτυο καταστημάτων Veneti εκτείνεται σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο με σημεία πώλησης στους κεντρικότερους κυκλοφοριακούς άξονες: Λ.Κηφισίας 246, Χαλάνδρι, Λ.Κηφισσού & Νιρβάνα 94, Tρεις Γέφυρες, Λ. Μαραθώνος 163, Γέρακας, Λ. Βουλιαγμένης 113,  Γλυφάδα, Ζήνωνος 5 & Λ. Βάρης Κορωπίου,  Κορωπί

www.veneti.gr

VENETI
VENETI
VENETI
VENETI

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CLASSIC STYLE

Φωτ.Shutterstock Images

Η γρήγορη εποχή που ζούμε, η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η έλλειψη χρόνου  μας οδηγούν σε μια...

ΑΜΒΙΕΝΤΕ

Έκθεση Ambiente

Από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση καταναλωτικών αγαθών...

MY SIXTIES

Φωτ.Shutterstock Images

Σπίτια που ισορροπούν ανάμεσα στα στιλ 50ς και 60ς  μας δίνουν μια λουσάτη εκδοχή αυτών των δύο...

SIMPLE STYLE

Φωτ. Shutterstock images.

Η απλότητα σε μια εποχή υπερκορεσμού είναι προυπόθεση του ευ ζην. Ένα ήρεμο περιβάλλον με minimal άποψη...

MAISON FLOTTANTE

Φωτ. Paul Tahon/ Bouroullec

Οι αρτίστες είναι «φευγάτες» προσωπικότητες και η σταθερότητα λογίζεται σαν μια συμβιβαστική λύση. Η αέναη...

SO SIMPLE

Φωτ.: Studio Phobia

H αρχιτεκτονική και η σωστή εφαρμογή της είναι αυτή που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και αναβάθμιση της...

Gmag Product presentation

+ Κουζίνα

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ...