Κουζίνα
DASH
προτάσεις αρχιτεκτονικής διακόσμησης  Κουζίνα DASH

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ

H Dash είναι μία εταιρεία εμπορίας ετοίμων επίπλων κουζίνας, ντουλαπών και συστημάτων οργάνωσης εσωτερικών χώρων. Τον Φεβρουάριο του 2007 έκανε το δυναμικό της ξεκίνημα στην ελληνική αγορά και σήμερα διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με τρείς εκθέσεις στην Αττική και καταστήματα στο Ίλιον, στην Αγ. Παρασκευή, στην Κηφισιά, στα Χανιά, στο Αγρίνιο, στο Καρλόβασι της Σάμου, στην Ρόδο και στην Λάρισα.

Η εταιρεία  επικεντρώνεται στην εκπλήρωση όλων των λειτουργικών αναγκών και καλύπτει όλες τις οικονομικές συνθήκες του καταναλωτή. Υποστηρίζει διάφορες στιλιστικές κατευθύνσεις, από κλασσικά και διαχρονικά σχέδια έως μοντέρνα και minimal σύνολα. Επιπλέον, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα αναρίθμητων διαφορετικών συνδυασμών μέσα από μια πληθώρα διαφορετικών μοντέλων, χρωμάτων, πάγκων, κασωμάτων και αξεσουάρ.

Η Dash χαρακτηρίζεται από υψηλή Γερμανική ποιότητα υλικών με σωστή εφαρμογή, ελκυστικό σχεδιασμό και πληθώρα σχεδίων από κλασσικό έως πολύ μοντέρνο. Η δυνατότητα της ολοκληρωμένης λύσης, προσφέροντας έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές διαφόρων τύπων και κατηγοριών, διευκολύνει τον πελάτη στην αγορά της κουζίνας. Συνεργάζεται με τους δύο μεγαλύτερους παραγωγούς ετοίμων επίπλων κουζίνας, την NOBILIA GmbH και την Nolte Küchen Γερμανίας καθώς και με τους δύο μεγαλύτερους παραγωγούς της Αυστρίας Team 7 και EWE.

Επιπλέον, στην Dash ο πελάτης έχει την δυνατότητα να προμηθευτεί ντουλάπες υπνοδωματίων, πόρτες εσωτερικές και θωρακισμένες ασφαλείας, συρόμενες εσωτερικές πόρτες, συστήματα οικιακών αποθηκευτικών χώρων, βιβλιοθήκες, έπιπλα γραφείου, χωρίσματα γραφείων, βιβλιοθήκες και συνθέσεις καθιστικών και σε επιλεγμένα καταστήματα συστήματα κουφωμάτων της εταιρείας Finstral.

www.dash.com.gr

DASH
DASH
DASH
DASH

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CLASSIC STYLE

Φωτ.Shutterstock Images

Η γρήγορη εποχή που ζούμε, η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η έλλειψη χρόνου  μας οδηγούν σε μια...

ΑΜΒΙΕΝΤΕ

Έκθεση Ambiente

Από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση καταναλωτικών αγαθών...

MY SIXTIES

Φωτ.Shutterstock Images

Σπίτια που ισορροπούν ανάμεσα στα στιλ 50ς και 60ς  μας δίνουν μια λουσάτη εκδοχή αυτών των δύο...

SIMPLE STYLE

Φωτ. Shutterstock images.

Η απλότητα σε μια εποχή υπερκορεσμού είναι προυπόθεση του ευ ζην. Ένα ήρεμο περιβάλλον με minimal άποψη...

MAISON FLOTTANTE

Φωτ. Paul Tahon/ Bouroullec

Οι αρτίστες είναι «φευγάτες» προσωπικότητες και η σταθερότητα λογίζεται σαν μια συμβιβαστική λύση. Η αέναη...

SO SIMPLE

Φωτ.: Studio Phobia

H αρχιτεκτονική και η σωστή εφαρμογή της είναι αυτή που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και αναβάθμιση της...

Gmag Product presentation

+ Κουζίνα

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ...